Obvestilo staršem o delovanju vrtca od 9. 11. do preklica

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da je zaradi poslabšanja epidemioloških razmer v državi Vlada RS 30. 10. 2020 sprejela odločitev o podaljšanju trenutno veljavnih ukrepov.

Enota vrtca Sonček pri Osnovni šoli Belokranjskega odreda Semič bo od 9. 11. do preklica delovala v omejenem/zmanjšanem obsegu. Vrtec bo odprt za otroke staršev, ki opravljajo nujne, za državo in družbo potrebne dejavnosti in poklice oz. zaradi narave delovnega mesta dela ne morejo opravljati na domu in varstva otrok ne morejo zagotoviti na drugačen način.

Starši, katerih otroci v naslednjem tednu ne bodo obiskovali vrtca, bodo za dneve odsotnosti otroka, oproščeni plačila. Starši, ki pripeljejo otroke v vrtec, plačajo plačilo, ki jim je določeno z odločbo CSD.

Ponovno vas prosimo, da v vrtec pripeljete le zdrave otroke in to le v primeru, da zanje ne morete zagotoviti varstva drugje. Prosimo, da se strogo držite priporočil in navodil o higienskih ukrepih.

Vljudno vas prosimo, da izpolnite obe izjavi (priloga) o nujni potrebi po varstvu otrok in o zdravstvenem stanju otoka. V primeru, da ste že oddali potrdilo o zaposlitvi, izjave o nujni potrebi po varstvu otrok ni potrebno oddajati.

Želim vam vse dobro in ostanite zdravi!

mag. Andreja Miketič,
ravnateljica

Priloge: