"ZAJČKI" V VINICI

11

 

Otroci skupine »ZAJČKI« na obisku v Vinici.

Včeraj, 30.5. 2022, smo otroci skupine »Zajčki«, vzgojiteljici in ravnatelj obiskali Spominsko hišo Otona Župančiča in Vrtec pri OŠ Vinica. Pri hiši nas je pričakala ga. Metka Brozovič, ki nam je na zanimiv, poučen in zabaven način predstavila življenje in literarna dela pesnika. Razkazala nam je prostore in predmete, ki so razstavljeni v spominski hiši. Imeli smo možnost fotografirati se z maskoto Ciciban. Metki smo se zahvalili in se odpeljali še do vrtca.

V vrtcu so nas pričakali, nasmejani vzgojiteljici Petra, Simona in otroci. Z otroki in vzgojiteljicami skupine »Vlakci« smo se februarja spoznali virtualno. Tokrat smo si zaželeli, da se srečamo še v živo, v Vinici. Veseli smo, da nam se je želja uresničila. Drug drugemu smo se predstavili s plesom, pesmijo in recitiranjem deklamacije Obisk. Imeli smo se zelo lepo a žal,  da je  tako hitro minilo.

Vsem se lepo zahvaljujemo za prijetno izkušnjo in posebno doživetje v Vinici. Takšnih obiskov, sodelovanja in druženja si želimo tudi v naslednjem šolskem letu.

10 9

8 7

6 5

4 3

2